Större samarbeten med föreningar

Danscentrum Väst DCV (Göteborg)

Från och med våren 2015 har Susanna på återkommande basis anlitats av Danscentrum Väst DCV (Göteborg). Susanna har undervisat i balett för yrkesverksamma dansare i Gbg.

Kulturföreningen Tåget i Borås

Sommaren 2019 hade Alter Era, genom Susanna, samarbete med Kulturföreningen Tåget i Borås. Samarbetet skedde under en lägervecka för danselever och innehöll dels Yinyogapass och danslektioner i Balett och Tåskola, dels föreläsningar i Mental träning och Näringslära.

Balettakademien i Göteborg (Folkuniversitetet)

2014 - 2018 hade Alter Era, genom Susanna, löpande samarbete med Balettakademien  i Göteborg. Susanna undervisade i balett, dels elever vid Danslinjen, dels elever vid Musikallinjen, på löpande basis 2-4 dagar per vecka.

Lerums Konståkningsklubb

2013 - våren 2018 hade Alter Era, genom Susanna, ett samarbete med Lerums Konståkningsklubb, LeKK.

 

Samarbete bestod av träning i klassisk balett och modern nutida/jazz för alla konståkningselever i klubben en till två lektioner/vecka. Dansträningen fokuserar på att komplettera det konståkningseleven behöver för att utveckla styrka, vighet, utåtrotation, rena långa linjer, genomsträckta knän, vackra armar, koordination, musikalitet och presentation.

 

Susanna tränade LEKK's konståkningselever löpande i gestaltning av deras tävlingsprogram. Detta för att höja konståkares presentationspoäng.

Sedan 2014 har Susanna anlitats som danstränare med mera under LeKK's sommarläger och höstlovsläger.

Sommaren 2016 engagerades Susanna vecka 30 i Tom Dickson Summer Camp och LEKK's sommarläger vecka 32.

Sommaren 2017 engageras Susanna för dansläger i LEKK's regi vecka 31 och 33.

Göteborgs Konståkningsklubb

2016 - 2017  hade Alter Era, genom Susanna, ett samarbete med Göteborgs Konståkningsklubb, GKK.

 

Samarbete bestod av träning i modern nutida dans/jazz för konståkningselever i klubben en lektion/vecka. Dansträningen fokuserar på att komplettera det konståkningseleven behöver för att utveckla styrka, vighet, utåtrotation, rena långa linjer, genomsträckta knän, vackra armar, koordination, musikalitet och presentation.

Isdala Konståkningsklubb

I januari 2017 höll Susanna i dansundervisning för Isdala konståkningselever under deras jullovsläger.